The Baby in Yellow roept zijn grootste update ooit op – The Black Cat arriveert op 26 mei 2023

De Schotse indie-ontwikkelaar Team Terrible heeft aangekondigd dat hun spel The Baby in Yellow een grote content-update krijgt, genaamd The Black Cat, die op 26 mei wordt gelanceerd en kan worden gedownload op Windows, iOS en Android.
Verken de diepten van het onbekende in The Black Cat update terwijl je door een vreemde en griezelige wereld reist en de zwarte kat volgt die je naar een plek heeft gebracht die je stoutste nachtmerries te boven gaat. Met de hulp van een nieuwe robotgenoot (Newt) moet je door verwrongen landschappen navigeren, ingewikkelde puzzels oplossen en de geheimen van de duistere oorsprong van The Baby ontrafelen. Maar wees gewaarschuwd, The Baby zit je op de hielen en deinst nergens voor terug om te krijgen wat hij wil. Overleef jij je reis met de Black Cat of word je het slachtoffer van de verschrikkingen die je te wachten staan?

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password