The Age of Drones komt naar War Thunder in september

Gaijin Entertainment kondigt aan dat de grote content-update “Age of Drones” voor War Thunder in september wordt uitgebracht. Deze update brengt verkennings- en aanvals-UAV’s naar het virtuele slagveld. Deze nieuwe functie zal de tactische opties voor spelers die vechten met moderne gepantserde grondvoertuigen enorm uitbreiden. De update zal ook tientallen nieuwe tanks, vliegtuigen, helikopters en schepen toevoegen aan de reeds uitgebreide lijst van zorgvuldig nagebouwde echte wereld militaire hardware, evenals nieuwe kaarten en andere inhoud.
Drones zijn tegenwoordig een cruciale troef voor elk hightech leger en bieden de mogelijkheid om de vijand als eerste op te sporen en te vernietigen. Aan de andere kant zijn drones vrij kwetsbaar en in feite verbruiksgoederen in moderne oorlogsvoering. Ze kunnen worden neergeschoten met handvuurwapens of worden ‘gelocked’ door de radar van een luchtafweercomplex en vernietigd met een raket. War Thunder-spelers zullen precies zien en ervaren hoe drones de tactiek van tankgevechten in de 21e eeuw beïnvloeden.

Moderne lichte tanks in War Thunder zullen de mogelijkheid krijgen om kleine verkenningsdrones te lanceren. De commandant zal zo’n apparaat midden in de strijd de lucht in kunnen sturen en, door erop te schakelen met een speciale knop, de drone kunnen besturen om de locatie te verkennen voor vijandelijke voertuigen. Zo’n UAV heeft een batterijcapaciteit die groot genoeg is om tot het einde van de strijd over het slagveld te patrouilleren – of tot hij wordt neergeschoten, of als het voertuig van waaruit de drone wordt bestuurd, wordt vernietigd. Alle UAVs hebben een “sighting camera” waarmee spelers een interessant gebied van een grote afstand kunnen verkennen, plus, sommige modellen zijn uitgerust met thermische vizieren.

De Age of Drones-update introduceert ook drie soorten aanvalsdrones: de Russische Orion, de Chinese Wing Loong 1 en de Amerikaanse MQ-1 (deze kan in War Thunder worden gebruikt terwijl je speelt als elk land behalve Rusland en China). Elke aanvals-UAV draagt geleide antitankraketten die kunnen worden gebruikt om vijanden aan te vallen die in een hinderlaagpositie zitten zonder de drone-operator in gevaar te brengen. De legendarische MQ-1 drone was van 1994 tot 2018 in dienst van het Amerikaanse leger en werd in veel moderne conflicten gebruikt – van Joegoslavië en Irak tot Afghanistan, Syrië en Jemen en het werd ook de ster van iconische Hollywood-films.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password