Teslagrad 2 treft Steam Next Fest met opwindende demo

Tien jaar en 2+ miljoen verkopen later is de bliksem twee keer ingeslagen! Teslagrad 2, het langverwachte vervolg op indiehit Teslagrad zal voor het eerst in de handen van spelers zijn met een demo tijdens Steam Next Fest: 2023 (6-13 februari). Om de aankondiging te vieren, onthullen uitgever Modus Games en ontwikkelaar Rain Games met trots de nog-heet-van-de-oven officiële key art van de verbluffende nieuwe titel. Teslagrad 2 lanceert deze lente op pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Fans van het Teslagrad-universum zullen het vertrouwde gevoel van verwondering en vreugde over het bevredigende parcours en de getoonde wereld terugkrijgen, maar ze zullen ook zeker verrast worden. Na een decennium van nieuwe gedachten, ideeën en lessen die Rain heeft opgedaan sinds de release van de oorspronkelijke titel, is de wereld gegroeid en veranderd, waardoor het spel net zo toegankelijk is voor nieuwe spelers als voor terugkerende.

In Teslagrad 2 speelt Lumina de hoofdrol, een held die bekend is bij spelers die bekend zijn met Rains eerdere titel World to the West. We zagen haar voor het laatst op een luchtschip op weg naar huis, en Teslagrad 2 gaat verder nadat ze is neergeschoten in een onbekend land. Tijdens Lumina’s reis maakt ze gebruik van de vergeten kunst van Teslamancy: ze hanteert elektromagnetische vaardigheden om verbijsterende, op fysica gebaseerde puzzels op te lossen terwijl ze kronkelende grotten en industriële kamers verkent en de mysterieuze vijanden en valstrikken te slim af is.

De handgetekende beelden van het spel gebruiken pastelkleuren en gedempte tinten om vergezichten van de ongetemde natuur tot leven te brengen, evenals steampunk visioenen van het oude Europa geïnspireerd door de Scandinavische cultuur en folklore. Lumina’s beheersing van Teslamancy maakt het doorkruisen van de sombere omgevingen van Teslagrad 2 opwindend en krachtig, zodat spelers realistische fysica en unieke krachten kunnen manipuleren om obstakels te overwinnen en surrealistische gevaren te overleven.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password