Terry Bogard uit de FATAL FURY-serie mengt zich in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate

De King of Fighters is gearriveerd! Voor de eerste keer ooit gaat Terry Bogard, de legendarische wolf uit de FATAL FURY-serie, de strijd aan als speelbare vechter in Super Smash Bros. Ultimate voor de spelsystemen uit de Nintendo Switch-familie. In een nieuwe video werd Terry Bogard door niemand minder dan Masahiro Sakurai, director van Super Smash Bros. Ultimate, in de schijnwerpers gezet en konden we de vechtkampioen in actie zien. Daarnaast werden het nieuwe level King of Fighters-stadion en 50 muzieknummers uit diverse SNK-games uit de doeken gedaan. Al deze Super Smash Bros. Ultimate-content is nu verkrijgbaar en zal speelbaar zijn voor spelers die in het bezit zijn van de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass of die Challenger Pack 4 los kopen.

Nu Terry Bogard zich heeft gevoegd bij de reeds enorme collectie vechters, bevat Super Smash Bros. Ultimate nog meer mogelijkheden om epische gevechten te beleven. Terry is de afgelopen drie decennia in meer dan 80 games verschenen. Hij debuteerde in 1991, toen hij zijn tegenstanders een pak rammel gaf in de legendarische SNK-game FATAL FURY: KING OF FIGHTERS. Met zijn bekende petje en spierwitte glimlach is Terry inmiddels uitgegroeid tot een icoon binnen de vechtgamecommunity en mascotte voor SNK.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password