Terrordrome: Reign Of The Legends Early-access lanceert voor het eerst op Epic Store met Cross-play!

Forthright Entertainment & Huracan Studio werken al enige tijd sinds early access aan het evoluerende universum van Terrordrome: Reign Of The Legends, de vechtgame waarin personages uit de horrorliteratuur, stadslegendes, cryptiden en mythologie bestaan in de moderne wereld. Het spel is de spirituele opvolger van ‘Terrordrome: Rise of the Boogeyman en is momenteel in early access op STEAM voor een volledige release in december 2023.

Betreed de wereld van Terrordrome waar de wildste stadslegendes en de duisterste samenzweringen al die tijd het lot van de mensheid hebben bepaald, verborgen in het volle zicht.

Ontdek een wereld die wordt geregeerd door hooggeplaatste vampiers en wees getuige van de ultieme strijd van de laatste telg van de beruchte vampierenjagersfamilie, Alex Van Helsing, terwijl hij het waagt om Dracula in een laatste gevecht uit te schakelen. Tijdens deze reis ontmoet Van Helsing nieuwe bondgenoten en vijanden met speelbare personages zoals het Monster van Frankenstein, Sasquatch, Neverman, Bloody Mary, T.H.I.S, Mr Hyde en nog veel meer.

Terrordrome, met zijn solide en creatieve vechtmechanieken, casual-vriendelijk combosysteem en unieke levels, heeft sinds de early-access release een gepassioneerde community van fans opgebouwd en biedt horrorfans iets anders – de kans om hun liefde voor horror en gaming te verenigen.

“Terrordrome: Reign of the Legends is ontzettend leuk en een echte liefdesbrief aan het horrorgenre. Sinds de early access hebben we een gepassioneerde community van spelers op Steam opgebouwd die de studio helpt de game vorm te geven voor de toekomst en de game is nu verkrijgbaar in de EPIC store met crossplay. Hierdoor kunnen we deze steun van de community voortzetten voor de toekomstige ontwikkeling van deze ongelooflijk leuke vechtgame die het verschil maakt in het competitieve vechtgenre.” – Ryan Waller ‘Voorzitter en CEO van Forthright Entertainment’.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password