TerraScape-update voegt speciale kaarten, wetenschapsdeck en seizoenscontent toe

Onafhankelijke Duitse ontwikkelaar Bitfall Studios heeft vandaag in samenwerking met uitgever Toplitz Productions de nieuwste content update aangekondigd voor hun gezellige sandbox stadspuzzelspel TerraScape. De update, getiteld The Growth Update, voegt een selectie spannende nieuwe content toe, waaronder nieuwe speciale kaarten die nu kunnen worden ontvangen via de nieuwe “Special Card Draw” en een nieuw Science deck dat de gebouwen Alchemy Lab, Hospital, Academy en Inventor bevat, evenals de nieuwe samengevoegde gebouwen Citadel of Wisdom, Iron Mining Camp en een nieuwe variatie voor het Longhouse.

Andere opvallende toevoegingen aan de update zijn wekelijkse uitdagingen om spelers scherp te houden en een spannend nieuw roofdier in de vorm van wolven. Bitfall Studios heeft ook de prestaties van de game verbeterd door de UI in de game sterk te optimaliseren voor een soepelere ervaring.

Gameplay-functies krijgen ook een leuke tactische tweak, spelers kunnen nu de nieuwe map ping-functie gebruiken om een specifieke positie op de kaart te laten zien of te bespreken of iets aan te wijzen in multiplayer-spellen, en de nieuwe ‘Blueprints’-optie zorgt voor een betere planning en markering van interessante posities.

De Growth Update volgt op de recente Halloween Update die een creatieve modus en gerecyclede kaartfunctie toevoegde. Eerdere updates, waaronder de Zomer- en Meta-updates, voegden ook aanzienlijke content toe voor spelers, waaronder nieuwe puzzels, leaderboards, nieuwe samengevoegde gebouwen en nieuwe kaartdecks en speciale kaarten.

Met Kerst slechts enkele weken voor de deur heeft Bitfall Studios ook wat seizoenscontent toegevoegd aan de Groei Update waar spelers van kunnen genieten. De hele maand december kun je genieten van een beetje feestvreugde in de vorm van kleurrijke slingers op verschillende gebouwen, kerstbomen en misschien zelfs de arrenslee van de Kerstman.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password