TerraScape Early Access en Playtest Aankondiging

De onafhankelijke Duitse ontwikkelaar Bitfall Studios heeft in samenwerking met uitgever Toplitz Productions vandaag aangekondigd dat hun sandbox city builder / puzzelgame TerraScape op 5 april naar Steam early access komt. In aanloop naar de early access lancering kunnen spelers deelnemen aan de Beta playtest op Steam die donderdag 16 maart vanaf 15.00 uur UK / 4.00 uur CET / 7.00 uur PT begint en loopt tot donderdag 23 maart.

TerraScape gebruikt een unieke aanpak voor het bouwen van de stad of het graafschap van je dromen met de toevoeging van kaartdecks. Elk pak kaarten in TerraScape biedt verschillende gebouwen en manieren om je stad uit te breiden en scoringskansen te creëren. Plaats je kaarten verstandig in de spelwereld om punten te verdienen en nieuwe kaarten als beloning te ontvangen.

PLAATSEN – PUNTEN VERZAMELEN – UITBREIDEN

Omdat elk gebouw verschillende invloeden heeft, of het nu andere gebouwen zijn, natuurlijke bronnen of het juiste terrein, zijn geen twee kaarten hetzelfde en kunnen gebouwen zowel positieve als negatieve invloeden hebben op je totale score, afhankelijk van waar ze geplaatst worden.

De huidige procedurele kaarten en uitdagingen van het spel zullen worden uitgebreid met nog meer kaartdecks, kaarten en spelmodi die Bitfall Studios tijdens de early access zal integreren.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password