Terminator Resistance verschijnt in november 2019

Reef Entertainment kondigt met trots de release aan van Terminator Resistance  voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam. De game verschijnt op 15 november 2019 in Europa en Australië en op 3 december 2019 in Noord-Amerika.
Het door Teyon ontwikkelde Terminator Resistance is een single player first-person shooter met een origineel verhaal dat is gebaseerd op de filmrechten voor de legendarische films ‘THE TERMINATOR’ en ‘T2: JUDGMENT DAY’. De game vindt plaats in een post-apocalyptisch Los Angeles, bijna 30 jaar na Judgment Day, en gaat dieper in op de  Future War waar fragmenten van verschenen in de iconische films van James Cameron, ‘THE TERMINATOR’ en ‘T2: JUDGMENT DAY’.

Terminator Resistance introduceert een nieuwe held, Jacob Rivers, een soldaat van de Resistance Pacific Division. Ondanks het feit dat Jacob een gewone soldaat is, ontdekt hij al snel dat hij het doelwit is van de nieuwste SKYNET-dreiging die uit is op zijn vernietiging!
SKYNET mag dan voorbestemd zijn om deze oorlog te verliezen, maar tegen welke kosten voor Jacob? Beleef de evenementen die leiden naar de beslissende laatste slag, vernietig de Defence Grid van SKYNET en help het lot van de mensheid te bepalen in de oorlog tegen de machines!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password