Terminator: Resistance vanaf vandaag verkrijgbaar!

De Amerikaanse comic-uitgever Dark Horse Comics en Engelse uitgever Reef Entertainment hebben de handen ineen geslagen voor een bundel van twee exclusieve digitale comics, Terminator: Resistance Zero Day Exploit Part 1 & Part 2! Deze digitale comics-bundel wordt geleverd bij fysieke lanceringsversies* van de Terminator: Resistance -videogame en gaat dieper in op de gebeurtenissen die zich voordoen in het verhaal van de game.

Terminator: Resistance Zero Day Exploit is geschreven door Arvid Nelson (Rex Mundi, Rage: After the Impact), met art van Andy MacDonald (The Terminator: 2029 to 1984,) en Pete Woods (Cryptocracy, Terminator Salvation: The Final Battle). De inkleuring is verzorgd door Dan Jackson (Stranger Things: Zombie Boys, Aliens), terwijl de lettertypes zijn ontworpen door Nate Piekos van Blambot (The Mask: I Pledge Allegiance to the Mask, The Umbrella Academy). De cover van TERMINATOR: RESISTANCE Zero Day Exploit Part 1 & Part 2 is getekend door Raymond Swanland (Alien vs. Predator, Predator).

Terminator: Resistance Zero Day Exploit Part 1 & Part 2 doen dienst als uitbreiding van de game en vertellen de verhalen van de hoofdrolspelers van de Resistance South Division – Commander Jessica Baron en Dr. Edwin Mack. TERMINATOR: RESISTANCE Zero Day Exploit Part 1 & Part 2 zal dieper ingaan op de voornaamste verhaallijnen en personages van de game, en vooruit verwijzen naar gebeurtenissen die zich in de game voltrekken.

Deel 1 focust op Commander Jessica Baron – de leider van de Resistance South Division. Ze is net zo koud en meedogenloos als de machines die ze koste wat kost wil verslaan, maar ook een inspirerende en effectieve leider.

In deel 2 ligt de focus op Dr. Edwin Mack, het voormalig hoofd wetenschap van de Resistance South Division. Na een fatale fout, die de vorige leider het leven heeft gekost, is hij verbannen en gedwongen om in zijn eentje te overleven. Maar ondanks zijn afnemende sociale vaardigheden is hij nog steeds hoogst intelligent en het meest bekwaam om de innerlijke werking van SKYNET-technologie te doorgronden.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password