Tentacular omarmt individualiteit op Quest & Steam VR in 2022

Ooit het gevoel gehad een inktvis uit het water te zijn? Tentacular dompelt je onder in de oceaanbewonende hulk van een gigantisch, goedhartig tentakelachtig beest dat probeert zijn plaats in de wereld uit te zoeken. Tentacular komt in 2022 naar Quest & Steam VR en is gemaakt door Firepunchd, naar verluidt zonder de hulp van gigantische tentakels, maar we zijn niet overtuigd.
Opgegroeid tussen de mensen op het bruisende en excentrieke eiland La Kalma, Tentacular belast spelers met het helpen van hun menselijke vrienden om een vreemde en krachtige energiebron te onderzoeken door actie-gebaseerde activiteiten en constructie puzzels, met behulp van niets anders dan hun logge aanhangsels.

Tem je titanische tentakels om je epische zoektocht te helpen, en speel elementen vrij voor je eigen speeltuin in de creatieve sandboxmodus als bonus!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password