Tennis manager 2023 Nu beschikbaar!

Het is een belangrijke maand voor tennis. Het Roland-Garros French Open toernooi is begonnen in Parijs, en de center-court liefhebbers bij de Franse onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever Rebound CG hebben Tennis Manager 2023 gelanceerd. De realistische managementsimulator geeft spelers de controle over hun eigen virtuele tennisacademie en is nu verkrijgbaar via Steam, Epic Games Store en GOG voor 35,99€.

Lanceringsprijspromoties zijn voor een beperkte tijd beschikbaar, waaronder een speciale Steam-korting voor bezitters van Tennis Manager 2022.

In Tennis Manager 2023 nemen spelers hun zelfgekozen spelersacademie mee van het nederige begin van het juniorcircuit, via training en meer dan 2000 toernooien, naar het professionele circuit met hoge inzet en wereldwijde faam. Het team van Rebound CG heeft zijn tennisminnende ziel in het spel gestoken, dat voortbouwt op het succes van de eerste titels in de serie met een groot aantal nieuwe functies.

Naast de schitterende internationale tennissterren biedt de game spelerscreatie en een groot aantal complexe teambeheertools. Wedstrijden zijn meeslepender gemaakt met verbeterde AI en animaties. Door de komst van internationale teamcompetities (Davis Cup, Olympische Spelen) en daarmee het formaat van dubbelwedstrijden, kruipt de manager in een nieuwe rol van bondscoach. Niets brengt je dichter bij de baan dan Tennis Manager 2023.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com