Tencent onthult nieuwe sci-fi shooter SYNCED: Off-Planet

De Chinese grootmacht Tencent heeft een nieuwe sci-fi shooter genaamd SYNCED: Off-Planet uit de doeken gedaan. De game brengt een PvPvE-ervaring en lijkt omschreven te kunnen worden als een combinatie van The Division en World War Z, met elementen als survival, crafting en base-building. De game ondersteunt tot 50 spelers en tot 100 corrupte cyborgs.

Concreet worden spelers in kleine teams gedropt en is het de bedoeling om overlevers te begeleiden richting shuttles die de planeer verlaten. Teams strijden tegen elkaar om af de planeet te geraken, maar moeten het ook, al dan niet samen, opnemen tegen de corrupte cyborgs.

Veel meer is voorlopig nog niet bekend omtrent SYNCED: Off-Planet, dus op meer info rond de game zelf, een releasedatum en platformen is het nog wachten.Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password