Tem een wild monster in Monster Truck Championship

Nacon en ontwikkelaar Teyon nodigen je uit om je helm op te zetten voor de beleving van het grootste spektakel in simulatiegames: Monster Truck Championship. Deze game komt in de herfst van 2020 naar PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Monster Truck Championship is een unieke simulatie waarin spelers achter het stuur van gigantische trucks plaatsnemen om daarmee deel te nemen aan verschillende competities. Maar verwacht niet dat je ongelooflijke sprongen en stunts kunt uitvoeren door simpelweg het gaspedaal in te trappen: spelers moeten goed vertrouwd raken met de physics van hun voertuig om nieuwe race-records te halen en de realistische tricks uit te kunnen voeren die we kennen van de echte competities.
In Monster Truck Championship kunnen spelers racen op 25 circuits in verschillende Amerikaanse steden. Daarbij kunnen ze kiezen uit verschillende game-modes, waaronder Freestyle, Race, Destruction, Time Attack en een online-mode waarin maximaal acht spelers tegen elkaar kunnen racen.

Coureurs kunnen kiezen uit 18 compleet aanpasbare voertuigen. Daarbij kunnen ze de acceleratie en topsnelheid verbeteren met een nauwkeurig afgestemde motor, de stabiliteit van hun voertuig verbeteren door de ophanging te versterken, grip verbeteren door de bandenkeuze af te stemmen op de volgende race en veel meer. Er zijn meer dan 50 elementen beschikbaar die spelers helpen om trucks te maken die niet alleen goed presteren maar er ook nog eens cool uitzien.

Monster Truck Championship heeft ook een Career-modus waarin spelers kunnen deelnemen aan verschillende toernooien, hun Monster Trucks upgraden en hun teams en financiën kunnen beheren. Dit alles met het ultieme doel voor ogen: tijdens de Monster Truck Finals de Professional League Champion worden!

Monster Truck Championship dompelt spelers helemaal onder in de actie met diverse elementen, zoals het gejuich van het publiek, de karakteristieke ronkende motoren en schade door botsingen. De game reproduceert getrouw alle unieke eisen die het besturen van deze krachtig trucks aan bestuurders stelt, inclusief onafhankelijk beheer van voor- en achterwielen, anticipatie op massaoverdracht in bochten en het voorspellen van het opstuiteren na een sprong. Monster Truck Championship is niet alleen geweldig voor fans van Monster Trucks, maar voor alle spelers die op zoek zijn naar een even spannende als unieke motorsportsimulatie.

Monster Truck Championship komt in de herfst van 2020 naar pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password