Telling Lies verschijnt deze week

Telling Lies, de spirituele opvolger van indie hit Her Story, heeft een releasedatum gekregen. De game verschijnt deze week, op 23 augustus, op pc (Steam) en iOS. De game draait rond vier mensen, waarvan de levens met elkaar verwezen zijn doorheen de filter van een gestolen harde schijf van de NSA.

Het verhaal wordt verteld aan de hand van beelden van de hoofdpersonages die online met elkaar praten. Via verschillende zoektermen ontdekt de speler meer en meer elementen, om zo een beter beeld van het hele verhaal te krijgen. De manier waarop alles zich ontvouwt, is trouwens een compleet non-lineaire ervaring die de speler heel wat vrijheid geeft.

Telling Lies kan voorts rekenen op een mooie cast: Logan Marshall-Green (Prometheus), Alexandra Shipp (X-Men: Apocalypse), Kerry Bishé (Halt and Catch Fire) en Angela Sarafyan (Westworld).
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password