TEKKEN World Tour 2024 start op 13 april 2024, nieuwe details ook aangekondigd

TEKKEN WORLD TOUR 2024, de eerste wereldwijde competitie met het onlangs uitgebrachte TEKKEN 8, gaat van start op 13 april 2024. Spelers kunnen zich nu registreren op de Esports TEKKEN Portal.

Vanaf de Electric Clash 2024, die op 20 april plaatsvindt in Ontario, Canada, kunnen spelers strijden om de best gerankte TEKKEN 8-speler te worden. De editie van 2024 zal twee klassementen bevatten: Global en Regional, die beide worden gebruikt om de beste spelers te bepalen die zich kwalificeren voor de TEKKEN WORLD TOUR 2024 Finals.

Daarnaast zijn er nieuwe regels geïmplementeerd. Stage Select zal altijd willekeurig zijn en Special Style, de nieuwe manier van spelen die is ontwikkeld voor TEKKEN 8, zal worden toegestaan. De volledige ruleset is beschikbaar op https://tekkenworldtour.com/.
TEKKEN WORLD TOUR 2024 zal worden verdeeld in 15 regio’s* en manieren om punten te verdienen om te klimmen in de ranglijsten van
beide klassementen zijn als volgt:

 • Wereldwijd klassement
  • Punten van de beste MASTER+ prestatie
  • Punten van de twee beste MASTER-prestaties
  • Punten van de drie beste CHALLENGER-prestaties
  • Punten van de vier beste DOJO-prestaties
 • Regionaal klassement
  • Punten van de zes beste regionale DOJO-prestaties

Voor meer details over ranglijsten, door TWT goedgekeurde evenementen of voor toernooiorganisatoren die hun toernooi deel te laten uitmaken van de TEKKEN WORLD TOUR 2024 als een DOJO-evenement, zijn meer details beschikbaar op de officiële website.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password