TEKKEN World Tour 2023 keert terug met fysieke evenementen vanaf 31 maart

Bandai Namco Europe S.A.S. kondigde tijdens de TEKKEN World Tour 2022 Global Finals aan dat het toernooi van dit jaar, TEKKEN World Tour 2023, in maart komt als een volledig fysiek TEKKEN 7 competitief evenement. Het toernooi zal een wereldwijd leaderboard bevatten, met resultaten van regiovrije en fysieke MASTER+-, MASTER-, CHALLENGER- en DOJO-evenementen die overal ter wereld worden gehouden. De beste spelers van elk type evenement krijgen punten en de spelers met de meeste punten op het wereldwijde klassement gaan uiteindelijk door naar de Global Finals om te strijden voor de titel TEKKEN World Tour 2023 Champion.

De eerste MASTER+-, MASTER-, CHALLENGER- en DOJO-competities beginnen dit jaar op 31 maart op EVO Japan, gevolgd door MIXUP in Lyon, Frankrijk op 22 april. Voor meer informatie over evenementdata, locaties en inschrijvingen, bezoek tekkenworldtour.com en verspreid het nieuws op sociale media met #TWT2023.
Tijdens TEKKEN World Tour 2023 hebben spelers verschillende mogelijkheden om punten te verdienen en op de ranglijsten te klimmen via verschillende soorten evenementen. Deze omvatten:

DOJO-evenementen
Vanaf half maart kunnen toernooiorganisatoren hun aanmeldingen voor DOJO-evenementen rechtstreeks invoeren via de TEKKEN Esports Tournament Portal. DOJO-evenementen voor TEKKEN World Tour 2023 beginnen vanaf 31 maart. Deze evenementen zijn offline, fysieke competities die openstaan voor alle spelers over de hele wereld, waarbij het aantal toegekende punten wordt geschaald op basis van het aantal deelnemers. Livestreams en streamverificatie zullen nu verplicht zijn voor alle deelnemende DOJO’s. Organisatoren van toernooien krijgen binnenkort meer informatie op de officiële website tekkenworldtour.com.

MASTER+-, MASTER- en CHALLENGER-evenementen
Met deze evenementen kunnen spelers vrij deelnemen en punten verdienen op evenementen over de hele wereld. Deze worden officieel ondersteund en de inzet is hoger met meer punten voor het wereldwijde klassement.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password