Tekken 8 onthult gameplaytrailer van Kuma

Bandai Namco heeft de gameplay onthuld van een ander iconisch personage. Kuma keert terug naast de 32 personages waaruit het rooster van Tekken 8 zal bestaan. Eerder dit jaar liet de uitgever al gameplaytrailers zien voor andere personages, zoals Nina Williams en Hwoarang, en nieuwkomers Azucena, Victor en Reina in Tekken 8. Voorlopig heeft Bandai Namco verklaard dat de game 32 vechters zal bevatten.
Kuma behoudt zijn iconische moveset uit eerdere Tekken-titels en gebruikt zowel oude als nieuwe technieken waaronder enkele van Heihachi. Veel van deze technieken bestaan uit het gebruik van een zalm als wapen om tegenstanders zware schade toe te brengen. Met name zijn Rage Art transformeert diezelfde zalm op briljante wijze in een raket die de vliegende Panda in de trailer tot ontploffing brengt. Het is sommige arendsogen opgevallen dat Kuma de outfit draagt van wat lijkt op die van Heihachi Mishima, zijn meester. Heihachi stierf in Tekken 7, en ondanks zijn eerdere uitingen van veerkracht, zei regisseur Katsuhiro Harada dat hij deze keer definitief weg is.

Wist je dat Tekken het wereldrecord heeft voor de “langstlopende verhaallijn in een videogame”? Het is een record waarvan we zouden verwachten dat het bij een RPG of verhalende franchise hoort, maar het is van de deelnemers aan het King of Iron Fist Tournament. Het record beweert dat dezelfde verhaallijn is gevolgd sinds het eerste spel. Dat gezegd hebbende, Tekken 8 gaat verder met het verhaal na de conclusie van Tekken 7, waarin Heihachi Mishima overlijdt. Nu ligt de focus op de rivaliteit tussen een andere vader en zoon, Jin Kazama en Kazuya Mishima.

Tekken 8 wordt op 26 januari 2024 uitgebracht voor PlayStation 5, Windows en Xbox Series X/S.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password