TEKKEN 8-demo nu beschikbaar op PlayStation 5 en volgende week op Xbox Series X|S en pc

De TEKKEN 8-demo is nu beschikbaar op PlayStation 5 en komt op 21 december beschikbaar voor Xbox Series X|S en pc. Met deze demo kunnen spelers in de aanloop naar de lancering van de game op 26 januari 2024 kennismaken met verschillende speltypen. Naast deze demo is er zojuist een gloednieuwe trailer onthuld waarmee spelers dieper in het hoofdverhaal van TEKKEN 8 kunnen duiken.

TEKKEN 8 biedt content waar zowel nieuwkomers als veteranen zich mee kunnen vermaken terwijl ze de nieuwe mechanic leren begrijpen die in deze aflevering wordt geïntroduceerd.

De demo bevat de volgende offline content:

  • STORY: “The Dark Awakens” Chapter 1
  • ARCADE QUEST Chapter 1 (content is aangepast voor de demo)
  • SUPER GHOST BATTLE
  • VERSUS Mode – met Jin, Kazuya, Paul & Nina als speelbare personages. Stages zijn URBAN SQUARE (Evening), YAKUSHIMA en SANCTUM
  • Gallery, met cutscenes uit TEKKEN tot TEKKEN 7Bovendien richt de Story Trailer die vandaag is uitgebracht zich op het hoofdverhaal van TEKKEN 8, The Dark Awakens. Na de nederlaag van Heihachi is er chaos in de wereld en Kazuya richt met zijn G Corporation een ravage aan. Jin Kazama, zijn zoon en drager van de Devil Gene, is de enige die hem kan stoppen. The Dark Awakens vertelt dit epische gevecht met dynamische cutscènes en sequenties die vloeiend wisselen tussen cutscènes en het gevecht.

TEKKEN 8 lanceert op 26 januari 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc en maakt gebruik van de kracht van deze generatie consoles om een visueel verbluffende ervaring te bieden samen met een visie die agressiviteit en spectaculaire gevechtsactie bevordert.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password