TEKKEN 8 bereidt de volgende strijd voor met een Closed Beta Test in oktober

TEKKEN 8 geeft spelers de kans om het vervolg te ervaren dat deze legendarische franchise naar de nieuwe generatie brengt en helpt om het de beste tot nu toe in de serie te maken. Een Closed Beta Test (CBT) voor het spel begint op 20 oktober en is beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. De inschrijvingen zijn nu geopend op https://beta.bandainamcoent.eu/en/cb/tekken-8-closed-beta-test.

De TEKKEN 8 CBT laat spelers online head-to-head competitief de game testen met cross-platform matching, wat het competitieniveau verhoogt door ze met anderen te laten spelen, ongeacht waar. Ze kunnen ook de TEKKEN Fight Lounge testen, een meeslepende lobby waar spelers met elkaar kunnen spelen en toegang krijgen tot nieuwe functies en speltypen. In de lounge kunnen spelers aangepaste avatars maken, met andere spelers communiceren via chat en emotes, matchmaking opzetten en de uitgebreide aanpassingen en variëteit van spelmodi ervaren via vier verschillende gebieden genaamd Battle Area, Customization Shop, TEKKEN DOJO en Beach Area. De lounge bevat ook de terugkeer van Tekken Ball, de geliefde minigame die voor het eerst verscheen in TEKKEN 3 waarin epische gevechten worden “uitgevochten” op een beachvolleybalveld. In de TEKKEN 8 CBT kunnen testers functies uitproberen in de Battle Area en Customization Shop, terwijl Tekken Ball niet beschikbaar is. Meer functies voor de “TEKKEN Fight Lounge” worden binnenkort aangekondigd.

De CBT bevat 19 personages, waaronder veel terugkerende favorieten en nieuwe vechters. Jin, Kazuya, Jun, Paul, Law, King, Lars, Jack-8, Xiaoyu, Nina, Leroy, Lili, Asuka, Hwoarang, Bryan en Claudio komen terug naar deze bètatest, terwijl Azucena, Raven en de onlangs aangekondigde Feng aan het speelbare rooster worden toegevoegd. Er zullen ook verschillende omgevingen zijn die de rijke details en dynamische sets in de game benadrukken, waarvan spelers sommige misschien herkennen uit de vele gameplay- en personage onthullingstrailers die tot nu toe zijn uitgebracht. Dit zijn onder andere Urban Square (Evening), Yakushima, Rebel Hangar, Sanctum, Arena en Ortiz Farm, een nieuwe stage die is toegevoegd sinds de Closed Network Test.
Een abonnement op Xbox Live Gold of PlayStation®Plus is niet nodig om mee te doen. Spelers die in juni 2023 deelnamen aan de Closed Network Tests van het spel en de build hebben gedownload, kunnen na een update ook deelnemen aan de aankomende Closed Beta Test.

De bètatestdata en aanvullende details zijn als volgt:

  • 11 oktober om 09:00 uur CEST – Registratie eindigt.
  • 18 oktober om 09:00 uur CEST – Geselecteerde testers krijgen bericht en codes om in te wisselen.
  • 20 oktober om 10:00 a.m. CEST – Closed Beta Test start.
  • 21 oktober van 10:00 tot 13:00 uur CEST – Closed Beta Test downtime voor serveronderhoud.
  • 23 oktober 9.00 uur CEST – Closed Beta Test eindigt.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password