Tekken 7 krijgt officiele comicbook serie

De uitgever Titan Comics zal in 2017 een nieuwe comicbook serie rondom Tekken 7 uitbrengen. In 2003 werd met Tekken Forever reeds eerder een comicbook serie rondom Tekken uitgebracht.

De nieuwe comicbook serie zal aansluiten op de verhaallijn van Tekken 7, onder anderecharacters Heihachi, Nina, Paul en Yoshimitsu zullen in de comic verschijnen. In het verleden heeft Titan Comics ook comicbook series van Assassin’s Creed en Dark Souls uitgegeven. Het is nog niet bekend welke studio aan de slag mag gaan met de comicbook serie, maar meer nieuws daarover wordt ongetwijfeld bekend gemaakt op New York Comic-Con.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password