Tekken 7 krijgt derde seizoen met onder andere nieuwe characters – trailer

Tekken 7 zal een derde seizoen krijgen met nieuwe personages, stages en features. Verder zullen er ook gratis updates verschijnen met nieuwe moves voor alle personages.

Zo zal Zafina terugkeren naar Tekken 7. Dit personage werd geïntroduceerd in Tekken 6. bij de release van het zevende deel ontbrak echter elk spoor van haar. Hier komt nu gelukkig verandering in. Naast Zafina is er alvast een tweede personage aangekondigd, namelijk Leroy Smitt. Het gaat hier om een gloednieuw personage. Kennis maken met Leroy Smith kan je in de onderstaande trailer. Naast deze twee characters zullen er nog twee andere verschijnen. Het is momenteel nog niet bekend om wie het zal gaan.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password