Teken het contract, huurlingen! Jagged Alliance 3 Console Edition vandaag te bestellen, release in november

Huurlingen voor de console, jullie missie begint op 16 november 2023! De veelgeprezen turn-based tactiek-/strategiegame Jagged Alliance 3 lanceert dit najaar op PlayStation en Xbox en biedt een verleidelijke korting van 20% aan mensen die een pre-order plaatsen en zich inzetten voor de bevrijding van het land Grand Chien! En dat is nog niet alles – als je een voorbestelling plaatst, krijg je ook vroegtijdige toegang: Jagged Alliance 3 begint 48 uur voor de officiële release voor alle pre-orders.

Jagged Alliance 3 zal beschikbaar zijn op zowel PlayStation 4 en PlayStation 5, als op Xbox One en de Xbox Series S/X. De multiplayerfunctionaliteit zal ‘cross-gen’ zijn, waardoor PlayStation 4-spelers kunnen samenwerken met hun PlayStation 5-vrienden en Xbox One-gebruikers hun krachten kunnen bundelen met Xbox Series S/X-spelers. De game ligt op 16 november in de schappen met een adviesprijs van €59,99.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password