Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge – Originele Turtles’ tekenfilm stemacteurs keren terug om hun iconische rollen te hernemen

Uitgever Dotemu en ontwikkelaar Tribute Games hebben, in samenwerking met Nickelodeon, een extra grote portie bloedhete Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge gameplay voorgeschoteld en onthuld dat de originele stemacteurs van de vier Turtles uit de tekenfilm van 1987 hun rol in de game opnieuw op zich zullen nemen. Het team heeft ook bevestigd dat Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge een fysieke editie krijgt, evenals een digitale release van de originele soundtrack van Tee Lopes, met dank aan Kid Katana Records, na de digitale lancering van de game op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One deze zomer.

In de nieuwe, uitgebreide gameplay schoppen de Turtles tegen de Foot Clan aan in de eerste twee levels van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, waarin ze hun favoriete, iconische locaties in Manhattan, waaronder de Channel 6-studio en de straten van New York, te lijf gaan.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge bevat nieuw ingesproken stemmen van de originele line-up van de Turtles, met Cam Clarke als Leonardo, Townsend Coleman als Michelangelo, Barry Gordon als Donatello en Rob Paulsen als Raphael. Spelers horen hun charismatische energie in de strijd als de Turtles hun kenmerkende zinnen en kwinkslagen slingeren, waardoor de actie nog dichter bij de magie van de zaterdagochtendtekenfilm voelt.

Na de digitale release zal Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge in fysieke edities verkrijgbaar bij Limited Run Games in de VS, Merge Games in Europa, Happinet Corporation in Japan en H2 Interactive in Azië.

Bezoekers aan PAX East worden aangemoedigd om dit weekend hun ninjutsu te oefenen met het speelbare debuut van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Aspirant ninja’s kunnen de zes speelbare helden, Dotemu en Tribute Games vinden op de Dotemu-stand (stand nr. #12043) op de vloer van de expohal van 21 tot 24 april.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password