Teardown verschijnt op PlayStation en Xbox

Hier komt de boem! Tuxedo Labs en Saber Interactive’s Teardown, de bekroonde sandbox heist game, maakt vandaag zijn console debuut op PlayStation 5 (PS5) en Xbox Series X|S. De game is nu ook beschikbaar voor abonnees van PlayStation Plus Extra en Premium|Deluxe. Ervaar volledig vernietigbare, voxel-gesimuleerde actie in verschillende speltypen en een volledige campagne met meerdere uitbreidingen – inclusief de nieuwe premium DLC “Time Campers”, die vandaag wordt gelanceerd op PC en consoles.

Maar hé – grote explosies, loeiende alarmen en een algehele staat van chaos betekent niet dat we geen leuke, plezierige tijd kunnen hebben, zoals je kunt zien in de nieuwe lanceringstrailer voor consoles van Teardown met de zacht contemplatieve stem van Mr.

Vanaf vandaag kunnen spelers op consoles en PC kiezen uit drie edities van Teardown:

  • Standard Edition: Krijg de volledige basisgame Teardown voor €29,99. (Ook verkrijgbaar voor abonnees van PlayStation Plus Extra en Premium|Deluxe als een van de toevoegingen aan de Game Catalog van november).
  • Deluxe-editie: Krijg de basisgame en de eerste twee premium DLC’s – “Time Campers” en het aankomende “Folkrace” – voor €39,99.
  • Ultieme editie: Krijg het basisspel, de Season Pass met vier premium DLC’s en de beste vriend van elke sloper, de Quilez R0113R Robot, allemaal voor €49,99.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password