Teardown komt naar Consoles

Pak je moker! De bekroonde vernietigingsgame Teardown komt op 15 november 2023 naar PlayStation 5 (PS5) consoles en Xbox Series X|S. De console-release van Saber Interactive en Tuxedo Labs’ ultieme vernietigingservaring komt compleet met een heist-campagne van 40 missies en de eindeloze mogelijkheden van de Sandbox Mode. De voorbestellingen voor Teardown beginnen vandaag op Xbox en bevatten een enorme verzameling bonuscontent. PlayStation-bezitters kunnen Teardown al voor de lancering op hun verlanglijstje zetten en de Standard Edition van de game is bij de release beschikbaar voor PlayStation Plus Extra- en Premium/Deluxe-abonnees.

Naast de volledige verhaalcampagne en Sandbox Mode bevat de console-editie van Teardown een schat aan extra content: de onlangs geïntroduceerde Creative Mode, waarin spelers eenvoudig hun eigen voxelcreaties kunnen maken; de uitbreiding voor de Art Vandals-campagne, die vijf overvalmissies en een nieuwe locatie aan de basisgame toevoegt; speciale uitdagingen; en console-vriendelijke UI. Spelers kunnen ook de sensaties van haptische feedback en adaptieve triggers voelen bij gebruik van de DualSense draadloze controller op PS5-consoles.

Teardown heeft ook de toekomstige DLC-routekaart onthuld voor zowel PC als consoles. Spelers kunnen hun ervaring nog verder uitbreiden met vier nieuwe DLC’s, verkrijgbaar als onderdeel van de Ultimate Edition van de game voor €49,99, de Season Pass voor €29,99, of afzonderlijk voor €7,99 per stuk. Deze nieuwe content bevat het volgende:

  • De Time Campers DLC, die op 15 november op pc en consoles verschijnt, introduceert een Wild West-campagne-uitbreiding met nieuwe kaarten, bij de setting passend gereedschap en paarden.
  • De Folkrace DLC, die in de lente van 2024 uitkomt, bevat een aantal destructieve racemodi, drie circuits en een vloot nieuwe voertuigen.
  • Nog twee naamloze DLC’s, die eind 2024 uitkomen.

Vanaf vandaag krijgen Xbox Series X|S-spelers die Teardown pre-orderen vroegtijdig toegang tot bonuscontent, waaronder de op voertuigen gebaseerde Löckelle Motor Park game map en twee zware monster trucks.

Spelers op alle platforms kunnen kiezen uit drie edities van Teardown:

  • Standaard editie: Krijg de volledige basisgame Teardown voor €29,99 (verkrijgbaar voor PlayStation Plus Extra- en Premium/Deluxe-abonnees als een van hun toevoegingen aan de Gamecatalogus in november).
  • Deluxe-editie: Krijg de basisgame en de eerste twee aankomende DLC’s – “Time Campers” en “Folkrace” – allemaal voor €39,99.
  • Ultieme editie: Krijg het basisspel, de Season Pass met alle vier de aankomende DLC’s en de beste vriend van elke sloper, de Quilez R0113R Robot, allemaal voor €49,99.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password