Teardown Komt naar consoles

Saber Interactive en Tuxedo Labs zijn verheugd om een voorproefje te geven van Teardown, de baanbrekende titel die de sandbox gaming-ervaring herdefinieert. Deze titel komt op 15 november 2023 naar PlayStation 5 consoles en Xbox Series X|S. Teardown bevat een gesimuleerde, volledig vernietigbare voxelwereld die tot leven wordt gebracht met een geavanceerde, eigen game-engine die optimaal gebruikmaakt van de geavanceerde physics-mogelijkheden van moderne consoles, wat grenzeloze creativiteit en onbeperkte chaos belooft.
In de nieuwe overzichtsvideo van vandaag krijgen kijkers een kijkje in alles wat Teardown te bieden heeft. Er zijn verschillende speltypen beschikbaar, van meeslepende verhaalcampagnes en zorgeloze sandbox-speltypen tot creatieve speeltuinen en ondersteuning voor door gebruikers gemaakte mods.

In het speltype Campaign kruipen spelers in de huid van een sloper in moeilijkheden, die missies moet uitvoeren waarbij veel op het spel staat, zoals het slopen van privé-eigendommen en bedrijfsspionage. Plan zorgvuldig je ontsnapping om de politie te ontlopen, terwijl je winst maakt en een krachtig arsenaal aan gereedschappen verzamelt voor je volgende klus.

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer ongestructureerde ervaring, biedt het speltype Sandbox van Teardown een platform om te experimenteren met fysica en explosies. In de Creative Mode kunnen spelers hun fantasie de vrije loop laten door bouwwerken te maken van in-game materialen die een integraal onderdeel worden van de vernietigbare wereld.

Bereid je voor op een spannend avontuur waarin vernietiging geen grenzen kent als Teardown op 15 november 2023 zijn langverwachte debuut maakt op PS5  en Xbox Series X|S.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password