Team17 Digital onthult eerste Border Bots VR trailer

Team17 Digital en Paw Print Games hebben vandaag in samenwerking met vTime Games de eerste gameplaytrailer onthuld van de aankomende VR simulatie-puzzelgame Border Bots VR. Naast de nieuwe trailer kondigde Team17 Digital aan dat Border Bots VR op 28 september op PlayStation®VR2 en SteamVR verschijnt, met een Meta Quest 2 release begin volgend jaar.

De trailer van Border Bots VR geeft een eerste blik op het leven in de luchtige robot-geleide toekomst. Spelers stappen in het leven van een menselijke grensagent die probeert op te klimmen op de bedrijfsladder, ongeautoriseerde items opspoort en iedereen zonder de juiste papieren weigert. Gebruik verschillende eigenzinnige gadgets, waaronder een 3D-printer, barcodescanner en smokkelwaardetector, om te communiceren met een heleboel vriendelijke assistente AI en mechanische bewoners.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password