Taxi Life: A City Driving Simulator: Nieuwe video toont de rijervaring in Barcelona

NACON en Simteract studio presenteren een trailer die laat zien hoe het is om door de straten van Barcelona te rijden in hun komende game Taxi Life: A City Driving Simulator. Deze combinatie van een simulatie en een management-game biedt een unieke ervaring, omdat je als taxichauffeur niet alleen moet rijden maar ook je eigen bedrijf moet beheren. De game is nu beschikbaar voor pre-orders en verschijnt op 7 maart voor PlayStation®5, Xbox Series X|S en pc.
Als taxichauffeur in Barcelona vormt autorijden een belangrijk deel van je dagelijks leven, dus moet je je aan de verkeersregels houden en bijtijds reageren op veranderende omstandigheden en obstakels, zoals wegwerkzaamheden, opstoppingen en ongelukken. En er zijn nog veel meer zaken om rekening mee te houden. Zo moet je goede relaties onderhouden met je klanten, door tijdens gesprekken op de juiste manieren te reageren, en aan hun bijzondere verzoeken te voldoen. Door een perfecte service te bieden, krijg je uitstekende beoordelingen, extra ervaringspunten en royale fooien. Daarnaast moet je goed voor je voertuig zorgen door regelmatig garages te bezoeken, voor reparaties en schoonmaakwerk. En doe tijdens je ritten vooral ook je voordeel met de prachtige landschappen en monumenten van de stad.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password