Tankstation Simulator kondigt vandaag inhoudsupdate aan, aankomende DLC, 30% korting

Gas Station Simulator, de veelgeprezen managementgame van ontwikkelaar en uitgever DRAGO entertainment, duikt de blauwe zee in met de “Tidal Wave” DLC die in 2024 via Steam naar de PC komt. Naast het nieuws over de “Tidal Wave” heeft Gas Station Simulator vandaag ook de Employee Content Update ontvangen.

Geniet van een tropische draai aan de toch al opwindende Gas Station Simulator-ervaring. Geniet van de koele oceaanbries terwijl je een plaatselijk tankstation beheert en ondergedompeld wordt in een zinderend en relaxed eilandparadijs. Doe mee aan compleet nieuwe opdrachten zoals duiken, surfplanken huren, haaien bedreigen, de goden gunstig stemmen en nog veel meer. Verdien extra geld door meerdere uitdagingen aan te gaan en klanten tevreden te houden in deze nieuwe DLC die het universum van Gas Station Simulator uitbreidt.

Belangrijkste kenmerken:

  • Let op de gemoedstoestand van de god – Doorsta de toorn en de welwillendheid van Chunchumanchu met de extreem wispelturige Vulkaanmeter. Deze unieke meter is een directe weerspiegeling van het temperament van de god. Naarmate de tijd verstrijkt of de ontevredenheid onder de klanten toeneemt, neemt Chunchumanchu’s woede toe, waardoor je eilandoase voor onverwachte uitdagingen komt te staan.
  • Houd de harmonie in stand – Breng de wankele harmonie op het eiland in balans door offers achter te laten bij het altaar. Gooi kokosnoten, schelpen of andere voorwerpen in de caldera om Chunchumanchu gunstig te stemmen. Elke actie heeft een ander effect op het verminderen van de woede van de god en het behoud van je bedrijf.
  • Breid uit op eigen initiatief – In de Tidal Wave DLC krijgen spelers de kans om hun Gas Station-imperium vrijelijk uit te breiden. Geen objectieve beperkingen – alleen jij en je geld.
  • Zware gevolgen – Als je er niet in slaagt de gunst van de god te behouden, bereid je dan voor op een catastrofale uitbarsting die het paradijselijke eiland verandert in een vurige hel. De zaken zullen tot stilstand komen en de klanten zullen bang wegvluchten. Kun jij Chunchumanchu op afstand houden?
  • Zakelijke logica – Bouw het tankstation en andere gebouwen verstandig. Als je het onderhoud verwaarloost, kunnen er ongelukken gebeuren, waardoor de woede van Chunchumanchu kan escaleren. Houd de duurzaamheid van de apparatuur goed in de gaten om risico’s tot een minimum te beperken.
  • Doe verschillende activiteiten – Diversifieer je inventaris door duikuitrusting en surfplanken te verhuren. Wees voorzichtig, verwaarlozing van je uitrusting kan leiden tot ongelukken die een directe invloed hebben op de sporadische stemmingswisselingen van de Vulkaanmeter.
  • Bestrijd onderwaterbedreigingen – Een op de loer liggende haai voegt een element van gevaar toe en heeft het af en toe gemunt op je betalende klanten. Reageer snel door voorwerpen te gooien of onderwatermijnen in te zetten om klanten en winst te beschermen.
  • Beleef nog meer – Tank jetski’s, ontvang vracht per boot en bereid je voor op onverwachte weersverschijnselen zoals grijze zandstormen en onweer, waardoor elke dag op het eiland een nieuwe uitdaging wordt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password