Tango Gameworks’ Hi-Fi RUSH: Arcade Challenge! Update! vanaf nu beschikbaar

Tango Gameworks heeft de Hi-Fi RUSH: Arcade Challenge! Update! gratis gelanceerd voor alle spelers die de game bezitten op Xbox Series X|S, Xbox Game Pass en pc. Spelers die de base game hebben uitgespeeld, kunnen zich nu een weg banen door twee nieuwe speltypen: BPM Rush! en Power Up! Tower Up!
In het speltype BPM Rush! worstelen spelers zich door escalerende gevechten waarbij de nummers steeds sneller gaan. Spelers kunnen kiezen uit drie moeilijkheidsgraden: Easy, Normal en EX, waarbij elke moeilijkheidsgraad kan oplopen tot 200 BPM.

In Power Up! Tower Up! beklimmen spelers een geremixte versie van het bestaande speltype Rhythm Tower vol willekeurige vijandensets en uitdagingen, maar met een extra voordeel: Chai begint uitgeschakeld en verliest al zijn upgrades. Tussen de rondes door kun je upgrades verzamelen om je vaardigheden te verbeteren, maar kies verstandig: upgrades hebben ook speciale eigenschappen die van invloed zijn op het volgende gevecht, waardoor spelers een nuttige boost krijgen of juist voor extra uitdagingen komen te staan!

Naast de nieuwe speltypen introduceert Arcade Challenge! Update! twee nieuwe vijanden, een overvloed aan vrij te spelen beloningen, waaronder speciale aanvallen, gratis kostuums en een geheime eindprijs voor spelers die alle 40 uitdagingen in de twee nieuwe speltypen voltooien.

Meer details over de Arcade Challenge! Update! vind je hier op de officiële website: https://bethesda.net/en-GB/game/hifirush

De Arcade Challenge! Update! is nu gratis beschikbaar voor alle spelers die in het bezit zijn van Hi-Fi RUSH op Xbox Series X|S en pc. Hi-Fi RUSH is ook verkrijgbaar via Game Pass op Xbox Series X|S en pc, en via de Microsoft Store, Steam en de Epic Games Store.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password