Tales of keert terug naar een van de meest geliefde verhalen uit de franchise met Tales of Symphonia Remastered

Bandai Namco kondigt Tales of Symphonia Remastered aan, een herwerkte versie van een van de meest geliefde Tales of-verhalen, dat begin 2023 verschijnt. De originele Tales of Symphonia, in 2003 uitgebracht, liet spelers versteld staan dankzij een diepgaand en fascinerend verhaal. Tales of Symphonia Remastered brengt de 20 jaar oude klassieker terug met visuele verbeteringen, aangepaste gameplay en nieuwe features. De titel verschijnt op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch, en zal ook compatibel zijn met de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

https://www.youtube.com/watch?v=A8XVavbSrDw

In Tales of Symphonia Remastered zullen fans en nieuwkomers het avontuur van Lloyd Irving en zijn vrienden volgen waarin ze Sylvarant en Tethe’alla, twee aan elkaar gelinkte werelden, proberen te redden. Het spannende verhaal introduceert liefhebbende personages in een rijkgevulde en levendige wereld, naast anime-achtige cutscenes gecreëerd door gekend Kosuke Fujishima. Spelers zullen alleen of tot en met vier van het verhaal kunnen genieten dankzij gevarieerde gevechtsstrategieën en systemen waarin combo’s vrij kunnen worden gebruikt, waaronder Mystic Artes met flashy effecten en Unison Attack, die meerdere krachtige aanvallen combineert.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password