Tales of Arise – Beyond the Dawn is nu verkrijgbaar

Bandai Namco Europe heeft de release aangekondigd van Tales of Arise – Beyond the Dawn, de uitbreiding op Tales of Arise, winnaar van de beste JRPG-game tijdens 2021 Game Awards. Tales of Arise – Beyond the Dawn is verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Het verhaal van Tales of Arise – Beyond the Dawn speelt zich een jaar na de gebeurtenissen van Tales of Arise af, waarin Alphen en zijn metgezellen in een gefuseerde wereld moeten leven, gevangen tussen het zijn van de Liberating Heroes of Dahna en het zijn van de Destroyers of Rights door Renans. Met een sterke verdeeldheid tussen de twee bevolkingsgroepen die nu dezelfde wereld moeten delen, ontmoeten de Six de raadselachtige Nazamil, een krachtig jong meisje dat de dochter is van een Renan heer en een Dahnan slaaf. Ze moeten haar beschermen en zullen een band met haar opbouwen tijdens hun reis om vrede in de wereld te brengen.
Samen met de release van Tales of Arise – Beyond the Dawn is de soundtrack van de uitbreiding nu beschikbaar op de belangrijkste streamingplatforms.

Tales of Arise – Beyond the Dawn is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. De hoofdgame is vereist om de uitbreiding te spelen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password