Take Down Your Enemies in I See Red as It Hits PC Today

Vandaag hebben Gameforge – toonaangevend uitgever van populaire massively multiplayer online games in het Westen zoals AION, OGame en Swords of Legends Online – en ontwikkelaar Whiteboard Games aangekondigd dat hun grimmige, bekroonde, top-down, sci-fi roguelite shooter I See Red nu beschikbaar is op PC. Voor de nabije toekomst is al een console-lancering gepland.

Richt je op wat echt belangrijk is in het dichromatische I See Red: wraak. Vijanden omringen je in deze grimmige zwart-witte wereld, met scharlakenrode strepen die de meest gewelddadige schurken benadrukken. Elke troef in je arsenaal, van je wapens tot je grijphaak, kan worden gebruikt om je in de actie te storten en Aliens, Mensen en Robots te laten boeten. Maar zelfs als je valt in de strijd, is dat niet het einde in deze roguelite. Je kloon verschijnt, zodat je alles wat je bij de vorige poging hebt geleerd kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat het universum je naam onthoudt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password