Tails of Iron krijgt vandaag een gratis DLC-uitbreiding

Odd Bug Studio en United Label hebben vandaag ‘Bright Fir Forest’ uitgebracht, een gratis en uitgebreide nieuwe uitbreiding voor de veelgeprezen, antropomorfe avonturen-RPG Tails of Iron. In ‘Bright Fir Forest’, dat zich afspeelt na de climactische gebeurtenissen van de basiscampagne, wordt rattenkoning Redgi door de eekhoorns uitgenodigd om het feest van de bladval te vieren… terwijl een nieuwe gemene en wraakzuchtige tegenstander de festiviteiten wil verpesten.
Naast 13 nieuwe missies – vier verhaalmissies en negen zijmissies, elk met hun eigen geduchte eindbazen om te overwinnen – die Redgi naar het hart van Kasteel Drey brengen, het voorouderlijke thuis van de Eekhoorns, debuteert Bright Fir Forest ook met drie nieuwe uitdagers in de Mole Arena die de koning moet verslaan. Verder hebben spelers een nog grotere keuze aan wapens en pantsers om te smeden en te gebruiken op het slagveld (96 in totaal), samen met meer opties om Redgi’s machtscentrum – The Crimson Keep – aan te passen met acht nieuwe cosmetische upgrades. De soundtrack is uitgebreid met vier nieuwe muzieknummers en er zijn drie extra prestaties/trofeeën vrij te spelen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password