Taiko no Tatsujin Rhythm Festival nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

Bandai Namco Europe brengt vandaag een gloednieuwe game uit in de Taiko no Tatsujin-franchise, namelijk Taiko no Tatsujin Rhythm Festival, vanaf nu verkrijgbaar op Nintendo Switch.

Wie de game wil aanschaffen, heeft verschillende opties:

  • Standard Edition: Dit bevat de basis Taiko no Tatsujin Rhythm Festival-game en 7 dagen gratis toegang tot de Taiko Music Pass.
  • Taiko Drum Set Edition: Dit bevat de basisgame, de iconische Drums en 7 dagen gratis toegang tot de Taiko Music Pass.

Een Digital Deluxe Edition verschijnt op een later tijdstip en zal naast de Standard Edition 90 dagen toegang tot de Taiko Music Pass bevatten.

De drumvaardigheden van de spelers worden op de proef gesteld in 76 liedjes via de Taiko Mode. Hiernaast bevat de game ook een Story Mode die de speler meneemt op avontuur om een ware Drum Master te worden naast de zijde van DON-Chan en Kumo-Kyun. Via de Party Mode kan men ook online battles houden en met vrienden samenspelen. “Don Coins” kunnen worden verdiend doorheen alle modi en laten spelers toe items zoals kostuum en naamplaatjes vrij te spelen.

Spelers die meer uitdaging zoeken, kunnen een abonnement nemen op de Taiko Music Pass en zo toegang krijgen tot meer dan 500 liedjes, met maandelijkse toevoegingen. Meer details volgen via de officiële website.

Spelers met een savegame van Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun ontvangen drie bonus liedjes naast heel wat items.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password