Tactics Ogre: Reborn is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc

Square Enix maakt bekend dat Tactics Ogre: Reborn, een vernieuwde versie van de geliefde tactische RPG, nu verkrijgbaar is voor PlayStation 5 , PlayStation 4, Nintendo Switch en pc via STEAM. Tactics Ogre: Reborn biedt prachtig vernieuwde hd-graphics, herziene gevechtssystemen en sterk verbeterd geluid – inclusief volledig ingesproken cutscenes (Engels en Japans), opnieuw geproduceerde geluidseffecten en live opgenomen achtergrondmuziek van componist Hitoshi Sakimoto. Dit alles bij elkaar blaast Tactics Ogre nieuw leven in voor zowel de oude fans als een nieuwe generatie gamers.
Tactics Ogre: Reborn speelt zich af op de Valeriaanse eilanden, parels van de Obero-zee. Na vele jaren van oorlog stond eindelijk iemand op om de strijd te beëindigen: Dorgalua Oberyth. Deze zogenaamde “Dynast-King” bracht voor een halve eeuw vrede en voorspoed naar Valeria. Na zijn dood begon echter een burgeroorlog tussen drie partijen die het bloed rijkelijk liet vloeien op de eilanden van Valeria. In Tactics Ogre: Reborn volgen spelers het verhaal van een jongeman genaamd Denam Pavel, die in het midden van de bloederige strijd zit gevangen. Hoewel hij een weg naar vrijheid en gerechtigheid zoekt, zullen spelers snel ontdekken dat zelfs de nobelste doelen onmogelijk moeilijke keuzes met zich meebrengen.

Dit klassieke RPG-avontuur heeft een nieuwe vorm gekregen om spelers als nooit eerder mee te voeren in de wereld en intriges van Tactics Ogre. In Tactics Ogre: Reborn voeren spelers het bevel over een team eenheden die ze strategisch over het slagveld kunnen verplaatsen om met het turn-based vechtsysteem hun vijanden te overwinnen. In de loop van het avontuur kunnen spelers extra teamleden rekruteren, experimenteren met verschillende klasses, wapens, magie en vaardigheden, en belangrijke beslissingen maken die op verschillende punten in het verhaal bepalen hoe de gebeurtenissen zich verder zullen ontvouwen.

De game biedt onder andere de volgende updates en features:

 • Prachtig geremasterde graphics die de bijzondere visuele stijl van het origineel versterken
 • Volledig ingesproken cutscenes in Engels en Japans
 • Door een orkest ingespeelde versie van de soundtrack
 • Diverse ‘quality of life’-updates, zoals:
  • Opnieuw ontworpen gevechtssysteem
  • Aangepast levelmanagementsysteem
  • Verbeterde AI
  • Vereenvoudigde en verbeterde interface

Tactics Ogre: Reborn Tactics Ogre: Reborn is nu beschikbaar als Standard Digital Edition voor PS5, PS4, Nintendo Switch en pc via STEAM en als Standard Physical Edition voor PS5, PS4 en Nintendo Switch. Een Digital Premium Edition is nu beschikbaar voor PS5, PS4 en STEAM, deze versie bevat naast de volledige game ook de originele soundtrack van Tactics Ogre: Reborn.

Fans kunnen ook de Tactics Ogre: Reborn Tarot Card Set pre-orderen. Deze tarot-set met drie kaarten is alleen verkrijgbaar in de Square Enix Store en in Japan als onderdeel van de Collector’s Edition. Hij bevat een tarotkaartendeck, een opbergzakje en een mat.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password