T128: het perfecte Force Feedback-racestuur om in de wereld van de race-simulaties te stappen

Op de Autosalon van Parijs 2022 onthulde Thrustmaster haar nieuwe Force Feedback-racestuur, ontworpen om gamers die de duik willen nemen in de wereld van de racesimulatie een turbo-kennismaking te geven en hen spannende nieuwe racesensaties voor de allereerste keer te laten meemaken.

De T128 heeft dezelfde next-gen HYBRID DRIVE-technologie geërfd als zijn grote broer, de T248. Het heeft een gecombineerd riem- en tandwielmechanisme voor Force Feedback-prestaties die 20% krachtiger zijn dan bij de vorige T150- en TMX-racesturen van Thrustmaster. Met ongelooflijk levensechte Force Feedback, een 4-kleurige LED-strip voor het motortoerental, plus schakelflippers en pedalen met zeer nauwkeurige magnetische technologie, levert de T128 ongeëvenaarde prestaties. Bovendien is dit racestuur een uiterst concurrerende investering die een fraaie voorsprong geeft bij de entree in de wereld van het sim-racen.

De T128 is speciaal ontworpen om gebruikers te helpen hun racevaardigheden te ontwikkelen. Het is beschikbaar in twee verschillende versies: een versie met officiële licentie voor de Xbox Series X|S en Xbox One, en een andere versie met officiële licentie voor de PlayStation 5 en PlayStation 4. Beide versies zijn ook compatibel met de PC. Hierdoor hebben gebruikers eindeloze mogelijkheden hun vaardigheden nog verder te verfijnen.

MAAK UW RIJDERSINSTINCT WAKKER

De T128 is een krachtpatser met geavanceerde technologieën van Thrustmaster in een betaalbaar en veelzijdig racestuur waarin geen compromissen zijn gesloten als het gaat om prestaties. Dit stuur biedt een levensechte meeslepende ervaring voor nieuwe rijders.

 • Onderdompelende HYBRID DRIVE Force Feedback

De T128 is voorzien van een next-gen hybride motorsysteem dat voor het eerst werd gebruikt in de T248. Het systeem levert 20% meer vermogen in vergelijking met de T150- en TMX-racesturen van Thrustmaster.

Gamers kunnen alle aspecten van racecircuits nog intenser ervaren dankzij de sensaties die door het stuur worden doorgegeven: hobbels en stoten, snelheidseffecten, soorten wegdek, een band die grip verliest en nog veel meer. Deze spannende en leuke sensaties zijn ook zeer intuïtief en helpen gebruikers hun racelijnen te optimaliseren, bochten beter te nemen en de racetalenten verder te perfectioneren.

Omdat elk beetje extra gewicht ten koste gaat van de prestaties, is de hoepel van het T128-racestuur extreem licht. Hierdoor kunnen rijders het uiterste uit de krachtige Force Feedback halen, voor maximale snelheid in elke situatie.

 

 • H.E.A.R.T magnetische techniek (met Hall-effect sensoren)

Het doel van deze techniek, die is opgenomen in twee belangrijke elementen van gameplay, is de precisie van rijders in alle games te verbeteren door dode zones te elimineren en alle verlies aan precisie door slijtage te vermijden dankzij het gecertificeerde wrijvingsloze systeem.

 

 • De magnetische schakelflippers van de T128 maken uiterst snel schakelen mogelijk met duidelijke en nauwkeurige activering (reactietijd van 30 milliseconde). Dit zorgt voor sportieve prestaties en voorkomt schakelfouten. Deze contactloze magnetische technologie resulteert ook in een langere levensduur van de schakelflippers, waarvan het geluidsontwerp is aangepast voor een nog stillere maar duidelijke activering.

 

 • De T2PM-pedaalset met twee pedalen beschikt ook over dezelfde magnetische technologie, voor een scherpe acceleratie en goed gedoseerd remmen.

 

 • LED-display van motortoerental

Het bovenste centrale deel van het stuur is voorzien van een 4-kleurige LED-motortoerentalstrip, die het toerental (RPM) van de motor in realtime weergeeft die rechtstreeks door de game via telemetrie wordt verzonden. De LED’s knipperen wanneer het tijd is om op te schakelen.

Met deze opvallende LED’s kunnen gamers hun motortoerental controleren op de optimaal benodigde versnelling, zonder hun ogen van de weg te hoeven halen. Dit is een groot voordeel in de racerij.

 • Modern en veelzijdig ontwerp

De perfect ronde stuurhoepel past automatisch zijn draaihoek aan op een stand tussen 270° en 900°, afhankelijk van het type voertuig dat in het spel wordt gebruikt en aangepast aan de voertuigstijlen (GT, rally, F1, vrachtwagens, enz.). Dankzij de uitgebreide interface met 13 actieknoppen is het niet nodig om een gamepad te gebruiken, zelfs niet om door de spelmenu’s te navigeren.

 • Toegang tot de Xbox Game Pass Ultimate-service

De Xbox/PC-versie van de T128 komt met een gratis abonnement van 1 maand op de Xbox Game Pass Ultimate-service. Gebruikers kunnen tientallen populaire race- en simracingspellen gratis spelen die compatibel zijn met de T128 op de Xbox en de PC. Zo kunt u direct aan de slag met een superieure rijervaring.

 • Twee versies met officiële licentie voor next-gen consoles en compatibel met de PC

De T128 is officieel erkend als een racestuur van de volgende generatie dat is ontwikkeld en ontworpen voor de nieuwste gameconsoles. Het is beschikbaar in twee verschillende versies:

 • Met officiële licentie voor de Xbox Series X|S en de Xbox One, en compatibel met de PC
 • Met officiële licentie voor de PlayStation 5 en de PlayStation 4, en compatibel met de PC

T128 (racestuur en pedaalset) is nu verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 199,99 in de volgende regio’s:

Xbox/PC-versie:

 • Europa + Verenigde Staten + Canada + Australië + Azië (exclusief China) + Brazilië: 17 oktober 2022
 • Rest van de wereld: vanaf november

PlayStation/PC-versie:

 • Europa + Verenigde Staten + Canada + Australië: 27 oktober 2022; voorafbestellingen: 17 oktober 2022
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password