T-shirt hint naar nieuwe Batman game

De kans lijkt groot dat ze bij Warner Bros. Montreal, dat ons eerder al Batman: Arkham Origins bracht, aan een nieuwe Batman game werken. Dat is toch wat je zou denken bij het zien en analyseren van het t-shirt dat een assistant producer van de studio op onderstaande foto draagt.

De foto dateert al van 17 november, maar werd nu pas echt gespot. We zien het logo van de zogenaamde Court of Owls, een oude organisatie in Gotham City die alle aspecten van mensenlevens wil beheersen. De organisatie ontvoert kinderen en leidt ze op tot assassins die bekend staan als Talons.

Het feit dat iemand van Warner Bros. Montreal nu plots een t-shirt met dit logo draagt, doet dus vermoeden dat aan een nieuwe Batman (of Robin?) game wordt gewerkt, aangezien de Court of Owls doorgaans gelinkt wordt aan Batman. Ook interessant is dat de werknemer “[Redacted]” als commentaar bij de foto heeft gezet. Dat hebben ze bij Warner Bros. in het verleden nog al gedaan wanneer hetgeen ze posten te maken heeft met een nieuw project. Leden van de pers die een nieuwe game al gezien hebben, krijgen ook expliciet de opdracht om er op die manier heimelijk over te communiceren. Wat dat betreft is het interessant dat sommige leden van de pers recent al op die manier iets hebben laten vallen via sociale media, ermee aanduidend dat ze bij Warner Bros. Montreal op bezoek zijn geweest.

Het ziet er dus naar uit dat Warner Bros. Montreal beetje bij beetje puzzelstukjes dropt omtrent hun nieuwe project, en dat dat nieuwe project een nieuwe Batman game is waarin de Court of Owls een rol zal spelen.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password