System Shock Remastered laat zich nog eens zien

Er zijn nog eens wat nieuwe pre-alpha beelden verschenen van System Shock Remastered, een project dat al een tijd in ontwikkeling is en dat al een woelige geschiedenis heeft gekend. Desondanks lijkt alles tegenwoordig wel weer op het juiste spoor te zitten.

Voor System Shock Remastered werd in de zomer van 2016 meer dan 1,3 miljoen dollar opgehaald via Kickstarter, maar een release is er sindsdien nog niet van gekomen. Een voorziene release in 2017 werd er eentje in 2018, maar ook daarvoor werd al uitstel aangekondigd. De toekomst werd voorts helemaal onzeker toen de ontwikkeling op pauze gezet werd na interne ontwikkelingsproblemen en meningsverschillen. Het plan was immers om een remaster te maken van de originele game, maar gaandeweg waren er mensen in het team die er hun eigen stempel op wilden drukken en er een remake van wilden maken, waardoor het hele project eigenlijk begon te verwateren.

Uiteindelijk werd aangekondigd dat System Shock Remastered er toch nog zou komen in zijn oorspronkelijk bedoelde vorm, dus louter als remaster van de originele game en geen remake. Het plan werd dan om de remaster in het eerste kwartaal van 2020 te kunnen lanceren.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password