System Shock Remake gepland voor 30 mei release op PC

Het wachten is (bijna) voorbij. De PC-editie van System Shock – de volwaardige remake van het baanbrekende origineel uit 1994 – gaat op dinsdag 30 mei van dit jaar in de verkoop.

De System Shock-remake combineert de cult-gameplay van het iconische originele spel met volledig nieuwe HD-visuals, bijgewerkte besturing, een gereviseerde interface en volledig nieuwe geluiden en muziek. Van nooit eerder geziene vijanden en aanpassingen aan de kwaliteit van de gameplay tot een vernieuwd hacksysteem en nieuwe vechtopties met een wreed afslachtingssysteem, de System Shock remake verwelkomt nieuwe en oude spelers terug naar Citadel Station en de armen van de heerlijke schurk SHODAN.

Spelers gebruiken een combinatie van stealth, sluwheid en futuristische wapens om zich een weg te banen door de gloednieuwe gebieden van Citadel Station; spelers zullen vallen, puzzels en geheimen tegenkomen in hun zoektocht om de aarde van de ondergang te redden.
De PC editie van System Shock is te pre-orderen via Steam, GOG en de Epic Games Store – en bevat een gratis exemplaar van het aankomende System Shock 2: Enhanced Edition voor alle vroege kopers. De onlangs uitgebrachte Steam Next Fest speelbare demo is te vinden op de respectievelijke storefronts.
Console-edities van System Shock komen te zijner tijd uit op PlayStation 4|5 en Xbox One en Series S|X.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password