Sword Art Online: Memory Defrag komt naar de app store en Google play

Bandai Namco heeft aangekondigt dat diens populaire Sword Art Online:-serie met Sword Art Online: Memory Defrag voor het eerst op mobile speelbaar zal zijn. Fans kunnen zich nu reeds registreren via www.DownloadMemoryDefrag.com om de game binnenkort via de App Store en Google Play te downloaden.

https://www.youtube.com/watch?v=thQJmsmNBZM

Sword Art Online: Memory Defrag is een gratis mobile multiplayer action-RPG waarin spelers zowel verhalen uit de populaire animeserie als een volledig nieuwe in-game verhaallijn kunnen ontdekken.

In Sword Art Online: Memory Defrag vervoegen spelers Kirito, Asuna, Leafa en nog heel wat andere personages uit de originele manga- en animeserie. Werk samen met vrienden en andere spelers in de multiplayer modus en vecht tegen gigantische monsters. Elk personage heeft zijn eigen unieke skills en speciale vaardigheden om tijdens gevechten te gebruiken en de wereld te redden van alle krachtige vijanden!

Als beloning voor de fans zal er, eenmaal de kaap van 30.000 of meer spelers bereikt, het volgende worden uitgedeeld wanneer de game is gelanceerd:

  1. Camisole Asuna (Speciaal bonus personage voor pre-geregistreerde spelers)
  2. Apron & Kitchen Knife (Zoals in de animeserie)
  3. Memory Diamond x5 (Gebruik deze om nieuwe personages vrij te spelen)

Voor meer details en het pre-registreren, bezoek de officiële SWORD ART ONLINE: Memory Defragwebsite: www.DownloadMemoryDefrag.com

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password