Sword Art Online Last Recollection komt op 6 oktober uit

In het jaar van de 10e verjaardag van Sword Art Online, markeert 6 oktober 2023 het begin van een nieuw avontuur voor Kirito en zijn vrienden op hun zoektocht om de wereld te beschermen.

Sword Art Online Last Recollection biedt een alternatief verhaal van de originele Sword Art Online-anime met behoud van de duistere opzet van de Underworld War arc en de intense actiemomenten en introduceert nieuwe personages.

In de tussentijd kunnen fans genieten van een traktatie met de muziekvideo die het hele verhaal van de Sword Art Online anime en videogameserie opnieuw vertelt:
Sword Art Online Last Recollection komt op 6 oktober 2023 uit voor Playstation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password