Sword Art Online Last Recollection aangekondigd: de bekende gameserie komt terug in 2023

Bandai Namco kondigt een nieuwe game aan in het Sword Art Online-universum: Sword Art Online Last Recollection. Deze J-RPG, die een gloednieuwe kijk geeft op het originele verhaal bedacht door Reki Kawahara, verschijnt in 2023 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en STEAM.

Sword Art Online Last Recollection bewandelt een ander pad dan de originele anime en volgt Kirito in zijn voorbereiding op een uitdaging als geen ander: de Underworld War. De poort naar Dark Territory breekt open, klaar om terreur los te laten op het Human Realm, wanneer een mysterieuze Dark Knight genaamd Dorothy Kirito en diens vrienden benadert met een missie. Ze zullen moeten vechten om de wereld te beschermen.

Spelers hun favoriete personages uit de reeks zijn terug  in deze culminatie van de Sword Art Online-gamereeks, die het verhaal uit de Underworld War arc uit de anime en novel anders vertelt. Sword Art Online Last Recollection behoudt diens J-RPG-stijl en hoog gehalte aan actie en verzekert een vlotte coördinatie bij het spelen met vrienden.
Om deze aankondiging te vieren, deelt Yoshitsugu Matsuoka, de stem van Kirito, commentaar en informatie over de nieuwe personages in onderstaande video.
 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password