Sword Art Online Fractured Daydream: een nieuw avontuur komt dit jaar

Bandai Namco Europe kondigt vandaag SWORD ART ONLINE Fractured Daydream aan, het eerste grootschalige multiplayer-gerichte avontuur gebaseerd op de populaire Sword Art Online-serie. De game komt in 2024 uit voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en Steam. Je kunt je nu ook inschrijven voor een Closed Beta Test in maart.

In SWORD ART ONLINE Fractured Daydream wordt een nieuw systeem toegepast op de wereld van Alfheim Online, maar door een storing botsen alle werelden en tijdlijnen, waardoor een unieke setting en uitdagende omgeving ontstaat voor Kirito en andere spelers. Vijanden worden bondgenoten, vertrokken personages keren terug en er worden onwaarschijnlijke allianties gevormd om de gevaren in deze onrustige wereld te overleven.

SWORD ART ONLINE Fractured Daydream biedt een origineel verhaal in een All-Star game, gericht op een grootschalige co-op ervaring. Spelers kunnen hun favoriete personages uit de eerste drie seizoenen van de animatieserie en de Sword Art Online-films spelen in een cross-play gevechtsactiegame met spannende boss raids en co-op quests.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password