Sword Art Online: Fatal Bullet, Dissonance of the Nexus DLC story trailer vrijgegeven

Bandai Namco heeft een nieuwe verhaaltrailer onthuld voorafgaand aan de release van Dissonance of the Nexus – het aankomende uitbreidingspakket voor Sword Art Online: Fatal Bullet.

De nieuwe uitbreiding bevat een compleet nieuw scenario, waarin de helden een dungeon verkennen waarvan wordt beweerd dat het er spookt. Diep in de dungeon horen ze de stem van de overleden Sachi. Leeft ze nog? Was ze wel dood? Of stuiten ze op iets dat heel sinister is?

De uitbreiding zal onafhankelijk zijn van de DLC’s en biedt spelers een geheel nieuwe ervaring, met nieuwe personages die voor het eerst in de game verschijnen.

Dissonance of the Nexus is verkrijgbaar op 18 januari 2019. Ook Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition  is vanaf deze datum verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De Complete Edition is digitaal beschikbaar en bevat alle voorgaande DLC’s en de nieuwe uitbreiding Dissonance of the Nexus.

Een versie voor de Nintendo Switch is in de zomer van 2019 verkrijgbaar.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password