Sword and Fairy: Together Forever nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en PlayStation 4

Onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever Eastasiasoft Limited kondigen met trots aan dat hun op Chinese mythologie gebaseerde actie-RPG Sword and Fairy: Together Forever, een gloednieuw standalone deel in de legendarische franchise, nu uit is op PS5 en PS4, verkrijgbaar als digitale standaard en digitale premium edities.

De Sword and Fairy RPG-serie begon in 1995 en heeft decennia lang de harten en verbeelding van Chineestalige spelers veroverd. Vandaag de dag, gebruikmakend van de volledige kracht van de PlayStation, Sword and Fairy: Together Forever de mechanica en grafische presentatie naar de volgende generatie. Aangedreven door Unreal Engine 4, Sword and Fairy: Together Forever bevat intense real-time gevechten en enorme gedetailleerde omgevingen om te verkennen, aangevuld met de diepgang en meeslepende verhalen die de franchise sinds het begin heeft gedefinieerd. Dit is een standalone RPG epos dat kan worden genoten door zowel lange tijd fans als nieuwkomers zonder voorkennis van de serie, een die Eastasiasoft Limited is uitzonderlijk trots om te brengen aan een nieuw publiek wereldwijd.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com