Switch-versie The Witcher 3 komt op 15 oktober uit

De Switch-versie van The Witcher 3: Wild Hunt verschijnt op 15 oktober.

Dat werd aangekondigd tijdens de Gamescom Opening Night Live-show. Er werd tevens een nieuwe trailer met gameplaybeelden getoond. Daarnaast is er een uitgebreide video uitgebracht waarin CD Projekt Red dieper ingaat op de Switch-versie.

The Witcher 3 voor de Switch werd tijdens E3 dit jaar aangekondigd. De Complete Edition bevat de basisgame en de diverse uitbreidingen die voor het spel zijn verschenen.

De game verscheen oorspronkelijk in 2016 op pc, PlayStation 4 en Xbox One en is een van de meest geprezen openwereldgames van deze generatie. In het spel verkennen spelers met Geralt of Rivia een fantasievolle, middeleeuwse spelwereld. Elementen zoals de net genoemde spelwereld en de goed uitgewerkte verhaallijnen in quests worden vaak genoeg als pluspunten van het spel. De game is ontwikkeld door CD Projekt Red, de studio die op dit moment aan Cyberpunk 2077 werkt.Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password