Sweet Consoline, goede tijden leken nog nooit zo goed: Jagged Alliance 3 komt naar PlayStation & Xbox!

Spannend nieuws voor consolegamers! Bereid je voor op een duik in de wereld van strategische genialiteit nu Jagged Alliance 3, de veelgeprezen turn-based tactische game, zich opmaakt voor zijn grote debuut op zowel PlayStation als Xbox. Kruip lekker onderuit in je luie stoel, neem het bevel over je ervaren huurlingen en begin aan een missie om de natie van Grand Chien te redden.

De verwachting groeit terwijl Jagged Alliance 3 nauwgezet wordt ontwikkeld voor zowel PlayStation-liefhebbers (van de vierde versie tot de nieuwste PlayStation 5) als Xbox-spelers (zowel Xbox One als Xbox Series S/X). De game wordt uitgebracht voor een adviesprijs van €59,99.

Leid je huurlingen naar de overwinning vanuit je huiskamer, want Jagged Alliance 3 herdefinieert strategisch gamen op consoles!

Links naar het spel:
Xbox: https://www.microsoft.com/store/productid/9pjdq1mkwn3d
PS: https://store.playstation.com/concept/10005890

Limited Tactical Edition Box terug voor Consoles & PC
We hebben een paar exemplaren van de veelgeprezen Jagged Alliance Tactical Edition (die binnen een paar dagen was uitverkocht) overgehouden voor de komende Console-uitgave. Deze worden opnieuw aangeboden in een strikt beperkte oplage van 550 stuks. Verzeker jezelf van de jouwe door de Jagged Alliance Tactical Box te pre-orderen samen met de versie van het standaardspel van jouw voorkeur (PC, PlayStation, Xbox). Deze exclusieve aanbieding is alleen verkrijgbaar via onze online winkel op https://eu.store.thqnordic.com/en/ en ook in onze THQ Nordic Vienna Store.

De gelimiteerde Jagged Alliance 3 Collector’s Edition wordt geleverd in een stevige en waterdichte koffer, zodat je uitrusting veilig en droog blijft. De Tactical Belt met Belt Pouch biedt snelle en gemakkelijke toegang tot je essentiële items, terwijl de A.I.M.-speld je trouw aan de zaak laat zien. Let op: Er wordt geen exemplaar van de game meegeleverd, bestel deze apart.

Hier is het volledige overzicht:

 

  • Outdoor behuizing, 100% water- en stofdicht & IP67 gecertificeerd
  • o Buitenafmetingen: 258 x 243 x 118 mm
    o Binnenafmetingen: 235 x 180 x 106 mm
  • Heavy Duty Tactische Riem voor je broek
  • Tactische riemtas voor je gadgets
  • A.I.M. speld
  • Set van 36 karakterkaarten
  • Originele soundtrack op disc
  • GEEN SPEL INBEGREPEN

De Tactical Edition is verkrijgbaar voor een SRP van € 79,99 en is gelimiteerd tot 550 stuks.
 

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password