Survivorman VR: The Descent, met survivallegende Les Stroud, lanceert 18 oktober op Meta Quest 2 & 3

Cream Productions – een vooraanstaand entertainmentproductiebedrijf – kondigt met trots een releasedatum van 18 oktober 2023 aan voor de VR survivalgame Survivorman VR: The Descent op Meta Quest 2 en de aankomende Meta Quest 3. Survivorman VR: The Descent, met survivallegende Les Stroud, is een aangrijpende, op realiteit gebaseerde survivalsimulator die zich afspeelt in het Canadese noordpoolgebied. De game test de moed van would-be survivalaars en dwingt ze hun zuurverdiende vaardigheden, snelle denkvermogen en creativiteit te gebruiken om de strijd aan te gaan met de elementen en hun eigen leven te redden.

Survivorman VR: The Descent, geproduceerd door het creatieve team achter de populaire tv-serie Survivorman, is een first-person avonturensimulator die spelers een eenvoudige uitdaging biedt: overleef een helikoptercrash in het Arctische gebergte en breng jezelf in veiligheid. Spelers moeten de wildernis en de ijskoude temperaturen trotseren en gaan een ruwe test aan op het gebied van uithoudingsvermogen, intelligentie en vaardigheid, terwijl ze onder het toeziend oog van Les Stroud zelf werken. Terwijl ze van de rotswand afdalen, leren de survivalaars door ijzige ravijnen, verraderlijke rivieren en gewaagde rotswanden te navigeren om hun weg naar de veiligheid te vinden. Dankzij de directe expertise van Les Stroud bij het maken van de game, zijn de uitdagingen in Survivorman VR: The Descent geworteld in authentieke survival.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password