Survivallegende Les Stroud neemt je mee achter de schermen van komende VR Experience

Les Stroud is geen vreemde in moeilijke situaties. Tijdens de meer dan 30 jaar van zijn populaire televisieserie Survivorman trok de iconische overlevingsexpert naar enkele van de meest barre gebieden op aarde om zijn kijkers de kracht van de menselijke geest in de meest barre omstandigheden te tonen. Of het nu gaat om de ijskoude poolcirkel of de drassige, door insecten geteisterde jungle, Les is een van ’s werelds grootste experts op het gebied van overleven in de meest bedreigende omstandigheden. Echter, met zijn aankomende virtual reality ervaring – Survivorman VR: The Descent, die begin 2023 wordt gelanceerd op Meta Quest 2 en PC VR headsets – moest Les de wildernis verlaten en leren navigeren op nieuw terrein in het digitale rijk!

In deze nieuwe video neemt Les de kijkers mee achter de schermen van de ontwikkeling van Survivorman VR: The Descent, en toont hij de kijkers een stap-voor-stap proces dat alles omvat van de uitdagingen van motion capture tot het proces om de ervaring accuraat en vooral leerzaam te houden. Uiteindelijk beschouwt Les zichzelf vooral als een leraar, en na tientallen jaren kijkers te hebben voorgelicht over hoe je een schuilplaats bij elkaar schraapt en vuur maakt uit vrijwel niets, brengt hij de overlevingslessen nu uit de eerste hand naar de spelers in de meest meeslepende vorm van audiovisuele simulatie die er is: virtual reality. Ga mee met Les en het Cream Productions team als ze een kijkje nemen in de fascinerende ontwikkeling van een VR-titel die echte overlevingsuitdagingen combineert met Cream’s allernieuwste immersieve technologie – waardoor spelers direct in actie komen, met Les als gids.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password